י"ג בסיון תשע"ט / יום ראשון 16 יוני 2019 | פרשת השבוע: שלח לך
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
מתכונים לחגים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםמתכונים לחגיםאוזני המן במילוי שוקולד
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

אוזני המן במילוי שוקולד    

אוזני המן במילוי שוקולד



אוזני המן במילוי שוקולד: היום תמצאו אותם בשלל גוונים, טעמים וגדלים. אבל הפעם הילדים של קרן אגם צעקו שהם רוצים גם כמה עם נוטלה. אז היא הכינה והם טרפו. גם אתם!

 



אני אוהבת למלא את אוזני ההמן שלי בשלל מילויים, פרג האהוב עליי ביותר, אגוזים, תמרים, מרציפן או חלבה. אבל בכל פעם שאני מכינ, הילדים צועקים לי מהחדרים שלהם, "תכיני גם כמה עם נוטלה".

 

אז לכל מי שמזדהה איתי, ילדים ומבוגרים, כי מי לא אוהב נוטלה? קבלו מתכון לאוזני המן מבצק שקדים עדין, שמכינים בקלות.

 

 

מצרכים למתכון - 35 אוזני המן:

 

3/4 כוס+כף (120 גרם) קמח לבן רגיל

4 כפות (32 גרם) אבקת סוכר

100 גרם חמאה רכה

2 כפות שקדים טחונים לאבקה 

2 כפות (20 גרם) קורנפלור

קורט מלח

חלמון ביצה

1/2 כפית תמצית/מחית וניל 

2-3 ביסקוויטים מסוג פתי בר

4-5 כפות ממרח נוטלה

 

 

אופן ההכנה:

 

1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה רכה ואבקת סוכר, מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל, מוסיפים שקדים, קמח, קורנפלור, מלח ותמצית וניל ומערבלים עד ליצירת בצק אחיד וחלק.

 

2. מוציאים מהקערה, מגבשים לכדור בעזרת הידיים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

 

3. מחממים תנור לחום 160 מעלות, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

 

4. מפוררים לקערה את הביסקוויטים, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

 

5. מקמחים מעט משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק.

 

6. בעזרת קורצן או בעזרת פיה של כוס קורצים עיגולים.

 

7. מניחים במרכז כל עיגול תלולית מהמילוי, וסוגרים לצורת משולש, מהדקים היטב.

 

8. מניחים על תבנית התנור, ואופים כ-10-12 דקות עד שאוזני ההמן מקבלים צבע שזוף.

 

מצננים וטורפים.

 

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעלת הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של מתכונים לחגים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 


  1 תגובות למאמר זה    לקריאת כל התגובות ברצף  
  1.
  נוטלה חלב נוכרי!!!
נוטלה חלב נוכרי!!!20/03/2019 14:37:09
     
 

הוסף תגובההוסף תגובה    הוסף תגובה    

 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
  •  
     
  •  
  •  
     
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים