ט"ו בסיון תשע"ט / יום שלישי 18 יוני 2019 | פרשת השבוע: שלח לך
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
קינוחים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםקינוחיםבראוניז כדורי שוקולד ללא אפייה
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

בראוניז כדורי שוקולד ללא אפייה    

בראוניז כדורי שוקולד ללא אפייה



קינוח הילדות האהוב עלינו הוא ללא ספק כדורי שוקולד טעימים. קרן אגם עם מתכון בראוניז כדורי שוקולד טעימים, קלים ובלי תנור!

 



קינוח הילדות האהוב הוא כדורי שוקולד, אז במקום להתלכלך וללכלך את כל המטבח, מכינים תערובת כדורי שוקולד, משטחים בתבנית ומצננים במקרר. והופה, יש לכם כדורי שוקולד ללא אפייה, מהירי הכנה וסופר טעימים שהכי כיף לאכול ישירות מהמקרר.

 

 

מצרכים:

 

לתבנית 20*20 ס"מ

400 גרם ביסקוויטים

150 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמנת מתוקה 38%

3/4 כוס חלב

4 כפות סוכר לבן

50 גרם חמאה

 

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר

125 מ"ל שמנת מתוקה

 

 

אופן ההכנה:

 

מרפדים את תבנית הבראוניז בנייר אפייה.

 

מניחים בקרעה חסינת חום את השוקולד, השמנת המתוקה, הסוכר, החלב והחמאה.

 

מכניסים את הקערה למיקרוגל ומחממים בפולסים קצרים.

 

מוציאים את הקערה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

 

במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לפירורי עוגיות גסים.

 

שופכים את הביסקוויטים לקערת השוקולד ומערבבים היטב, עד שכל הביסקוויטים מטמיעים בתערובת השוקולד.

 

יוצקים את תערובת הביסקוויטים לתבנית ומהדקים היטב.

 

מכניסים למקרר לשש שעות לפחות.

 

לציפוי:

 

מחממים בקערה חסינת חום במיקרוגל את השמנת המתוק עד לסף רתיחה, מוציאים ומוסיפים פנימה קוביות שוקולד מריר.

 

ממתינים כדקה ואז מערבבים היטב.

 

מוציאים את העוגה מהמקרר ומורחים עליה את הציפוי.

 

מיישרים את פני הציפוי בעזרת פלטה או גב כף.

 

מחזירים את התבנית לקירור לשעתיים נוספות לפני שחותכים.

 

מוציאים את תבנית הבראוניז מהמקרר, ומחלצים על גבי קרש או משטח גדול, חותכים את הבראוניז לריבועים.

 

הבראוניז נשמרים היטב במקרר עד כחמישה ימים כשהם בכלי אטום.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעל הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של קינוחים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 


  0 תגובות למאמר זה     

הוסף תגובההוסף תגובה    הוסף תגובה    

 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
  •  
  •  
     
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים