ט"ו בסיון תשע"ט / יום שלישי 18 יוני 2019 | פרשת השבוע: שלח לך
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
מתכונים לחגים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםמתכונים לחגיםסופגניות יוגורט תפוז בציפוי סוכר וקינמון
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

סופגניות יוגורט תפוז בציפוי סוכר וקינמון    

סופגניות יוגורט תפוז בציפוי סוכר וקינמון



חנוכה בפתח ולקרן אגם יש מתכון בצ'יק לסופגניות יוגורט תפוז בציפוי סוכר וקינמון, כאלה שפשוט תתעלפו מכמה שהן טעימות ומיוחדות!

 



אני אוהבת מאוד לארח בחג, ולהכין את הסופגניות בעצמי. מצד שני, גם לא חייבים להסתבך ולהכין סופגניות שמרים, כי הכי כיף להכין בבית סופגניות בצ'יק.

 

הנה מתכון סופר קל להכנה לסופגניות יוגורט תפוז בציפוי סוכר וקינמון. אני התעלפתי מכמה שהן טעימות.

 

המתכון מתאים לכמות סופגניות קטנה יחסית, לכן אני ממליצה להכפיל כמויות.

 

 

מצרכים לכ-15 סופגניות קטנות

 

כוס ורבע (175 גרם) קמח לבן רגיל

1 כפית אבקת אפייה

ביצה גודל L

מיכל (200 מ"ל) יוגורט 4.5% שומן או יותר

שקית סוכר וניל

2 כפות סוכר לבן

כף ברנדי

גרידת תפוז

 

 

לטיגון

סיר רחב בינוני

שמן לטיגון

 

לציפוי

1/2 כוס סוכר לבן

2 כפיות אבקת קינמון

 

 

אופן ההכנה:

 

1. בקערה מערבבים קמח לבן, אבקת אפייה סוכר וניל וסוכר.

 

2. מוסיפים ביצה, יוגורט, גרידת תפוז וברנדי ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

 

3. מחממים שמן בסיר רחב, ולאחר רתיחה מורידים מעט את החום כדי שהסופגניות לא יישרפו מהר מבחוץ בזמן הטיגון.

 

 

4. בעזרת כף גלידה קפיצית או בעזרת 2 כפיות מניחים תלוליות מהמלית לתוך השמן החם, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה, מוציאים ומניחים על צלחת עם נייר סופג.

 

5. בקערה קטנה מערבבים סוכר לבן וקינמון ומגלגלים כל סופגנייה בתוך התערובת.

 

מגישים חם! בתיאבון!

 

 

טיפים והערות של קרן למתכון:

 

**יוגורט אפשר להמיר בשמנת חמוצה, אשל או גיל.

 

**במקום הברנדי אפשר להשתמש ברום.

 

**קמח לבן אפשר להמיר בקמח תופח באותה הכמות ואז לוותר על אבקת האפייה במתכון.

 

**טעם גרידת התפוז במתכון מאוד עדין, אבל מוסיף המון, אפשר לוותר.

 

**במקום סוכר וקינמון אפשר פשוט לקשט באבקת סוכר.

 

**אם אתם אוהבים, אפשר למלא כל סופגנייה במעט ריבת תות.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעל הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של מתכונים לחגים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 
 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
  •  
  •  
     
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים