י"א באדר א' תשע"ט / שבת 16 פברואר 2019 | פרשת השבוע: תצוה
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
מתכונים לחגים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםמתכונים לחגיםעוגיות אגוזים מושלגות
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

עוגיות אגוזים מושלגות    

עוגיות אגוזים מושלגות



עוגיות בכלום עבודה והרבה מאוד טעם? כן, יש דבר כזה. עוגיות אגוזים מושלגות במרקם אגוזים גרגירי של קרן אגם כאלה טעימות שיש מצב שתרצו להכפיל כמויות.

 



יש דבר כזה! עוגיות שמכינים בכלום עבודה, במרקם אגוזים גרגירי, עמוסות באבקת סוכר, והן כל כך טעימות שיש מצב שתרצו להכפיל כמויות!

 

עוגיות אגוזים מושלגות מושלמות, טעימות וקלות להכנה! מתכון מדהים לכ-20 עוגיות.

 

 

מצרכים:

130 גרם חמאה רכה

1/3 כוס (65 גרם) סוכר לבן

2 כוסות (160 גרם) תערובת אגוזים טחונים או קצוצים גס

(אני ערבבתי אגוזי לוז, שקדים וצנוברים)

2 כפות (20 גרם) קורנפלור

1+1/4 כוסות (175 גרם) קמח לבן רגיל

כפית תמצית/מחית וניל

 

 

לעיטור:

כוס אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

 

2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

 

3. מוסיפים אגוזים טחונים, קורנפלור, וניל וקמח, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת לא חלקה, אבל היא אמורה להיפרד מהקערה בגושים גדולים).

 

4. בעזרת הידיים, יוצרים עיגולים קטנים מהבצק בגודל של כדור קטן, ובמשקל 16 גרם.

 

 

5. מניחים את הכדורים במרווחים קטנים על גבי תבנית האפייה.

 

5. אופים כ-12-14 דקות, עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב קל, אבל נשארות רכות.

 

6. מצננים את העוגיות כ-10-15 דקות ואז טובלים כל עוגייה באבקת סוכר. (אם לא תצננו את העוגיות, אבקת הסוכר תימס עליהן וחבל).

 

שומרים בקופסא או צנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד כשבוע.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעלת הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של מתכונים לחגים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 
 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
     
  •  
  •  
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים