ט"ו בסיון תשע"ט / יום שלישי 18 יוני 2019 | פרשת השבוע: שלח לך
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
קינוחים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםקינוחיםעוגיות תחרה במילוי קרם שוקולד
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

עוגיות תחרה במילוי קרם שוקולד    

עוגיות תחרה במילוי קרם שוקולד



האורחים צריכים להגיע? מתכון של קרן אגם לעוגיות תחרה במילוי שוקולד טעימות וקלות להכנה. מערבבים הכל בקערה, אופים וזוללים.

 



כשאני ממש ממהרת ובא לי להכין משהו שכולם אוהבים, אני מכינה את עוגיות התחרה במילוי השוקולד. הן כל כך קלות להכנה - מערבבים הכל בקערה, אופים בזריזות וזוללים.

 

את מלית השוקולד ניתן להמיר גם בריבת חלב, והממהרים מאוד יכולים פשוט להשתמש בשוקולד נוטלה או השחר.

 

בכל מקרה, העוגיות פריכות וקריספיות והן נהדרות גם כך.

 

 

מצרכים למתכון (כ-20 עוגיות)

 

150 גרם חמאה

2 כוסות (200 גרם) שיבולת שועל דקה (מהירת הכנה)

כוס ( 200 גרם) סוכר לבן

2/3 כוס (95 גרם) קמח לבן רגיל

1/2 כפית מלח

1/4 כוס (60 גרם) סירופ מייפל

1/4 כוס (60 מ"ל) חלב

1 כפית מחית/תמצית וניל

 

 

לשוקולד

 

100 גרם שוקולד חלב/מריר (על פי הטעם)

100 מ"ל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

 

1. מחממים תנור ל-170מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

 

2. בקערה חסינת חום ממיסים חמאה במיקרוגל בפולסים קצרים.

 

 

3. מוסיפים שיבולת שועל, סוכר, מלח, חלב, קמח, וניל וסירופ מייפל ומערבבים היטב.

 

4. מעבירים תלוליות מלית בגודל כף שטוחה לתבנית ושומרים על מרווחים ביניהם, העוגיות מתרחבות ממש במהלך האפייה לכן חשוב לשמור על רווחים.

 

5. אופים כ-8-9 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.

 

6. מצננים על גבי רשת צינון.

 

למילוי שוקולד

 

1. בקערה חסינת חום במיקרוגל מחממים שוקולד ושמנת מתוקה.

 

2. מוציאים ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה.

 

3. כשהעוגיות מצטננות, מניחים תלולית ממרח שוקולד על החלק הפנימי של אחת מהן וסוגרים עם השנייה.

 

4. ממשיכים כך עם כל העוגיות.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעל הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של קינוחים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 


  0 תגובות למאמר זה     

הוסף תגובההוסף תגובה    הוסף תגובה    

 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
     
  •  
  •  
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים