ו בטבת תשע"ט / יום שישי 14 דצמבר 2018 | פרשת השבוע: ויגש
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
קינוחים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםקינוחיםעוגת לימון ושוקולד צ'יפס
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

עוגת לימון ושוקולד צ'יפס    

עוגת לימון ושוקולד צ'יפס



אין כמו עוגת לימון ושוקולד צ'יפס קלה להכנה ומאוד טעימה, כזו שתשאיר לכם טעם של עוד עם תזכורת מתוקה לשילוב המיוחד של הלימון והשוקולד.

 



 

אז איך מחברים לימון ושוקולד? פשוט מאוד, עם עוגה מדהימה וטעימה, קלה להכנה ומאוד מרעננת, עם טעם מיוחד של שילוב הלימון והשוקולד צ'יפס שמשאירים לנו זיכרונות מתוקים מהמטבח!

 

 

עוגה לגודל תבנית אינגליש קייק

 

חומרים לעוגה :

2 ביצים גודל L

3/4 כוס (180 מ"ל) שמן

כוס (200 גר') סוכר לבן

כוס וחצי  (210 גרם) קמח לבן רגיל

1/2 מיכל (100 מ"ל) יוגורט

כפית גדושה אבקת אפייה

קליפת לימון מגורדת מלימון בינוני שלם

100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

כף קמח

 

לעיטור:

כף אבקת סוכר

 

 

אופן ההכנה:

 

1. משמנים תבנית אפיה ומחממים תנור ל 170 מעלות.

 

2. בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר, למשך כשלוש דק עד לקבלת תערובת מעט תפוחה.

 

3. מוסיפים שמן וממשיכים להקציף עוד כדקה.

 

4. מוסיפים יוגורט, לימון, קמח ואבקת אפיה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

 

5. בינתיים, מערבבים את השוקולד המריר הקצוץ עם כף קמח, זה ימנע מהשוקולד לרדת לתחתית העוגה במהלך האפייה, ומערבבים מעט.

 

6. מעבירים לתבנית ומיישרים.

 

7. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

 

8. מוציאים מהתנור, ומעטרים באבקת סוכר.

 

העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר כארבעה ימים.

 

לגרסת הפרווה - ממירים את היוגורט בחלב סויה או בקרם קוקוס.

 

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעל הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של קינוחים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 
 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
  •  
     
  •  
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים