כד בסיון תשע"ט / יום חמישי 27 יוני 2019 | פרשת השבוע: קרח
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
מתכונים לחגים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםמתכונים לחגיםעוגת שוקולד פקאן ללא קמח לפסח
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

עוגת שוקולד פקאן ללא קמח לפסח    

עוגת שוקולד פקאן ללא קמח לפסח



עוגת שוקולד פקאן ללא קמח לפסח: זה לא 'תיק' להכין עוגות לפסח, למרות שזה נראה כך. לקרן אגם יש מתכון מדהים לעוגה טעימה וקלה להכנה שתרצו להכין יותר מפעם אחת.

 



הרבה אנשים חושבים שלאפות עוגות לפסח זה 'תיק', ולמעשה מדובר בעוגות מעולות שאפשר לאפות בקלות.

 

אני מאוד אוהבת עוגות שוקולד ללא קמח ומכינה אותן כל השנה ובפסח בפרט.

 

העוגה הזו כוללת פקאנים והיא פשוט עוגה מעולה שאני בטוחה שתרצו להכין יותר מפעם אחת.

 

 

תבנית אינגליש קייק סטנדרטית

 

מצרכים

3 ביצים גודל L

1/2 כוס ( 100גרם) סוכר לבן

כוס (100 גרם) פקאנים טחונים דק

כף קקאו

כף קורנפלור

כף ברנדי

120 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

 

 

אופן ההכנה

 

1. מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים היטב תבנית ומרפדים בנייר אפייה.

 

2. בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר למשך 3-4 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ומעט בהירה.

 

3. בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים חמאה ושוקולד.

 

 

4. מוציאים מהמיקרו ומערבבים לתערובת אחידה.

 

5. מוסיפים לתערובת השוקולד קקאו, קורנפלור, ברנדי ופקאנים ומערבבים היטב.

 

6. מאחדים את תערובת השוקולד עם הביצים בתנועות קיפול עדינות עד שמתקבלת תערובת כהה אחידה.

 

 

7. אופים בתנור כ-40-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.

 

8. מצננים לגמרי לפני שמחלצים מהתבנית.

 

9. שומרים את העוגה במקרר בכלי אטום עד כ-5 ימים.

 

 

הטיפים של קרן!

 

* ניתן להמיר את הפקאנים בשקדים טחונים.

 

* אם אין לכם ברנדי אתם יכולים לוותר, זה נותן טוויסט נעים לעוגה.

 

* את הקורנפלור אתם יכולים להמיר באותה הכמות של קמח מצה, אני מעדיפה קורנפלור.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעלת הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של מתכונים לחגים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 


  4 תגובות למאמר זה    לקריאת כל התגובות ברצף  
  1.
  עוגה מעולה
דגנית23/04/2019 23:35:38
     
 
  2.
  עוגה מצויינת
שרה חיה22/04/2019 15:26:54
     
 
  3.
  המרה לפרווה
קרן אגם14/04/2019 20:36:50
     
 
  4.
  פרווה
קורל14/04/2019 15:03:17
     
 

הוסף תגובההוסף תגובה    הוסף תגובה    

 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
     
  •  
  •  
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים