י"ח בתמוז תשע"ט / יום ראשון 21 יולי 2019 | פרשת השבוע: מטות
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
קינוחים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםקינוחיםפאי תותים עם קרם גבינה
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

פאי תותים עם קרם גבינה    

פאי תותים עם קרם גבינה



פאי תותים עם קרם גבינה: נצלו את עונת התותים שעדיין כאן והכינו פאי תותים טעים וקל להכנה עם המתכון של קרן אגם, שמתאים לימי הולדת ולסתם יום של חול עם שמש בשמים.

 



עונת התותים עדיין כאן, ופאי תותים זה הפאי האהוב אצלנו במשפחה לימי הולדת, הוא קל ומהיר להכנה וממש טעים.

 

תבנית טארט או תבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ

 

מצרכים:

 

לקלתית:

250 גרם עוגיות פתי בר

100 גרם חמאה מומסת

50 גרם שקדים טחונים לאבקה

 

 

לקרם גבינה:

1.5 (375 מ״ל) מכלים שמנת להקצפה 38%

מיכל (225 גרם) גבינת שמנת

כף אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר

כפית גרידת לימון

 

לעיטור:

 

כוס חצאי תותים

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים תנור ל-160 מעלות

 

2. במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את העוגיות לתערובת פירורית דקה

 

3. מוסיפים את השקדים הטחונים ואת החמאה המומסת, ומערבבים היטב.

 

 

4. מעבירים את הפירורים לתבנית, ומהדקים היטב לתחתית ולשוליים. השתדלו לעלות עם השוליים כמה שיותר גבוה, כדי שתהיה לפאי מסגרת גבוהה.

 

5. מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות עד שהקלתית מקבלת צבע שזוף.

 

6. מצננים לחלוטין.

 

 

מכינים את קרם הגבינה:

 

1. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה אבקת פודינג וניל ואבקת סוכר לקצפת יציבה.

 

2. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את גבינת השמנת ואת הלימון.

 

3. מגבירים שוב את המהירות ומקציפים עוד מעט עד לקבלת תערובת אחידה.

 

4. מעבירים מחצית מהקרם על גבי הפאי, ומישרים בעזרת פלטה.

 

5. את יתרת הקרם מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים על הפאי במעגלים, מתחילים מהעיגול החיצוני וחוזרים על הפעולה שוב עוד פעמיים כלפי פנים.

 

6. משאירים את מרכז הפאי ללא זילוף, ומסדרים בפנים את חצאי התותים.

 

7. מעבירים לקירור לארבע שעות לפחות ועדיף לילה שלם.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעלת הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של קינוחים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 


  0 תגובות למאמר זה     

הוסף תגובההוסף תגובה    הוסף תגובה    

 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
     
  •  
  •  
  •  
     
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים