כא בסיון תשע"ט / יום שני 24 יוני 2019 | פרשת השבוע: קרח
 
dot  הוסף למועדפים   dot  הפוך לעמוד הבית  
 
   
    הירשם    |    התחבר
  
    החשבון שלי     מעקב הזמנות     עזרה
 
 
  המדינה שלי:  
  ארצות הברית   
 
   שפה:  
  עברית   
 
   המטבע שלי:  
  דולר ארה"ב   
 
   
עמוד הבית ברסלב יהדות משפחה וזוגיות חגים ומועדים רוחניות חברה סיפורים מהחיים
   מאמרים     אוכל בריא     מתכונים לשבת     דגים             
 
  הצג את כל הקטגוריות...  
 
 
 
קינוחים  
 
דף ראשיאוכל ומתכוניםקינוחיםבראוניז שיש גבינה ושוקולד
 
  חיפוש מתקדם
   מאמרים
 
   חיפוש
 
            
 

בראוניז שיש גבינה ושוקולד    

בראוניז שיש גבינה ושוקולד



בראוניז שיש גבינה ושוקולד: רוצים להרגיש גן עדן בכל ביס? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! קרן אגם עם מתכון שיש בו את אחד השילובים הכי מוצלחים: גבינה ושוקולד. יאמי!

 



אין כמו שילוב של גבינה ושוקולד, ולקראת שבועות הכנתי לכם מתכון לריבועי שוקולד גבינה מדהימים.

 

גן עדן בכל ביס!

 

תבנית מרובעת 20X20

 

 

מצרכים:

 

לבראוניז שוקולד:

200 גרם שוקולד מריר

כוס (200 גרם) סוכר לבן רגיל

1/2 כוס יוגורט (כל יוגורט מעל 3%)

120 גר׳ חמאה

3 ביצים גודל L

3/4 כוס (105 גרם) קמח לבן רגיל

כפית אבקת אפייה

 

 

לבלילת הגבינה:

250 גרם גבינת שמנת (אפשר 5% ואפשר יותר)

1/2 כוס (100 גרם) אבקת סוכר

ביצה גודל L

כפית תמצית/מחית וניל

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה בתחתית ובשוליים.

 

2. בקערה גדולה חסינת חום ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים חמאה, שוקולד מריר, סוכר ויוגורט, עד שהכל נמס. מערבבים היטב לבלילה אחידה. מצננים מעט.

 

3. בינתיים, מכינים את בלילת הגבינה:

 

4. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה עד לקבלת תערובת חלקה.

 

 

5. כשבלילת השוקולד הצטננה מעט מוספים לה ביצים וטורפים היטב, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב לבלילה אחידה.

 

6. מעבירים את בלילת השוקולד לתבנית, ומעליה שופכים את בלילת הגבינה. בעזרת סכין מערבבים מעט לתנועות ״שיש״.

 

7. אופים בתנור כ-40-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.

 

8. מצננים לחלוטין לפני שחותכים לריבועים.

 

שומרים במקרר עד כחמישה ימים.

 

 

 

* * *

קרן אגם, בעלת הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.





תגובה למאמר    תגובה למאמר
   הצג מאמרים נוספים של קרן אגם
   חזור לדף הבית של קינוחים




לראש המאמר    לראש המאמר       שלח לחבר    שלח לחבר          שתף       גרסת הדפסה    גרסת הדפסה


 הצטרפו לרשימת התפוצה הצטרפו לרשימת התפוצה
 
 
  
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי לקבל מדי שבוע את רשימת המאמרים החדשים באתר. המנוי חינם וניתן לביטול בכל עת. הקליקו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

   

 מאמרים נוספים בנושא זה מאמרים נוספים בנושא זה
 
 
 
 
  
יעמדו על הברכה    ולהבדיל לע"נ:
  
 
מה אנחנו עושים ואיך אתם יכולים לעזור?
 
אין אנו פועלים לשום מטרות רווח ואיננו נתמכים משום גוף או ארגון.
כל פעילות האתרים נועדה אך ורק כדי לזכות את הרבים ולעזור לכל הפונים אלינו.
 
לחץ כאן כדי להיות שותף
  
 
 
 מבצעי היום בחנות מבצעי היום בחנות
 
 
 
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 
 
  •  
  •  
     
  •  
  •  
     
 
אחורה  1 2 3  קדימה
 
 
 הכי מדובר הכי מדובר
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 הכי נקרא הכי נקרא
 
 
 
 
Up  1 2 3  Down
 
 
 Facebook Facebook
 
 
 
 רשימת תפוצה רשימת תפוצה
 
 
 
הכניסו כתובת:   
 
   
 

 
 



  
 
 
פתח ארגז כלים